Thu, Jan 16 | bibliotheek Hoboken

Simplify Life

Wil je graag proeven van een duurzaam leven, maar je weet niet hoe? In deze workshop leer je stap voor stap hoe je aan de slag gaat.
Registratie is afgesloten

Tijd en locatie

Jan 16, 2020, 7:30 PM – 10:00 PM
bibliotheek Hoboken, Kapelstraat 64, 2660 Antwerpen, België

Over het evenement

 Met Simplify Life zet Netwerk Bewust Verbruiken de voordelen van een duurzaam en eenvoudig leven in de kijker. Wil je graag proeven van een duurzaam leven, maar je weet niet hoe? In deze workshop leer je stap voor stap hoe je aan de slag gaat.

Met handige tips & tricks leer je snel hoe je duurzaam en eenvoudig leeft: goed voor jouw (tijds)verbruik, je persoonlijke balans en portemonnee.

Proef van een leven met minder eigen spullen maar minstens evenveel comfort én extra sociaal contact. Ontdek initiatieven die je eenvoudig op weg helpen: autodelen, voedselteams, samentuinen, geef- of boekenruilkasten, LETSgroepen, Repair Cafés, fietskeukens…. Of wil je weten hoe je zelf eenvoudig en duurzaam kan leven? Nele geeft je praktische tips en tools om meteen zelf mee aan de slag te gaan. Max. 20 deelnemers. Deze lezing wordt gegeven door opruimcoach Nele Colle.

Info: tel. 03 221 13 33 | bib.hoboken@antwerpen.be VVK: 6 euro, Kassa: 8 euro, Kansentarief: 2 euro 

Deel dit evenement

Ontwerp zonder titel (22).png

Wat mensen zeggen

— Eveline Leclercq

"Niet alleen een fijne madam tijdens de intake (gezellige babbel en sterk inzicht!) maar ook tijdens de opruimsessie. Ze gaat er 110% voor en ik ook. Dus: zeer vlotte samenwerking. Waar ik vroeger op een heel weekend mijn huis poetste is het nu op een namiddag gedaan!"

Copyright © 2021 Nele Colle  - T 0032 498 136 554info@nelecolle.be - Gent - Belgium - Lindestraat 94, 9090 MELLE - 

Algemene voorwaarden - Privacy policy - Gebruikersvoorwaarden