autisme / adhd

Een duidelijke structuur en organisatie geeft rust aan iedereen, maar voor sommigen is het ook echt nodig om goed te kunnen functioneren, zoals veel personen met AD(H)D en autisme. 

Maar juist voor die personen is het niet altijd evident om zelf te beginnen opruimen en organiseren, en vooral om het vol te houden en af te werken.

Wij kunnen je helpen met:

  • het opstellen van schema's en stappenplannen (zoals was- en sorteerschema, weekplanning, eetschema's, ...)

  • het opruimen en organiseren van je spullen + visualiseren van de vaste plaats

  • de organisatie van je administratie

  • aanleren van routines

BELANGRIJK! Personen met een basisondersteuningsbudget (BOB) of persoonsvolgend budget (PvB) kunnen met dit budget onze hulp inschakelen. Neem contact op voor meer info.

terug

HOOGSENSITIVITEIT 

Hoogsensitieve personen (HSP) raken sneller overprikkeld dan anderen. Het is voor hen erg belangrijk om tot rust te kunnen komen en even te kunnen 'ont-prikkelen'.

Wanneer je huis je deze rust niet biedt, is het mogelijk dat je in een voortdurende staat van overprikkeling belandt. Dit kan een bron zijn van vermoeidheid, uitbarstingen, tot zelfs burn-out.

We kunnen je helpen opnieuw rust te creëren in je huis zodat je opnieuw het evenwicht kan vinden dat jij nodig hebt.

terug

Ontwerp zonder titel (22).png

Wat mensen zeggen

— Eveline Leclercq

"Niet alleen een fijne madam tijdens de intake (gezellige babbel en sterk inzicht!) maar ook tijdens de opruimsessie. Ze gaat er 110% voor en ik ook. Dus: zeer vlotte samenwerking. Waar ik vroeger op een heel weekend mijn huis poetste is het nu op een namiddag gedaan!"

Copyright © 2021 Nele Colle  - T 0032 498 136 554info@nelecolle.be - Gent - Belgium - Lindestraat 94, 9090 MELLE - 

Algemene voorwaarden - Privacy policy - Gebruikersvoorwaarden